چگونه کسب‌وکار آنلاین خود را راه‌اندازی کنیم؟

امتیازدهی به مقاله
تجربه‌ هزاران کارآفرین موفق نشان می‌دهد که دنباله‌ای از اقدامات برای تضمین موفقیت در راه‌اندازی یک کسب‌وکار کوچک آنلاین وجود دارد. شما می‌توانید از تجربه این مشاغل موفق درس گرفته و در مسیر هموار‌تری قدم بگذارید.

گام اول:‌ کسب‌وکاری را راه‌اندازی کنید که نیاز بازار را برآورده کند

یکی از اشتباهات رایجی که کارآفرینان تازه‌کار مرتکب می‌شوند، این است که اول محصول خود را انتخاب می‌کنند و بعد به دنبال یافتن بازار برای آن هستند. برای افزایش شانس موفقیت خود، ابتدا بازار خود را پیدا و به نیازهای بازار توجه کنید. اینترنت منبع خوبی برای پیدا کردن نیاز بازار است. مثلا می‌توانید مسیر زیر را امتحان کنید:
  •  به تالارهای گفتگوی آنلاین مراجعه کنید تا ببینید مردم چه مشکلات و نیازهایی دارند که نتوانسته‌اند با خدمات و محصولات موجود در بازار، آن‌ها را رفع کنند.
  •  به دنبال یافتن کلمات کلیدی باشید که افراد در موتورهای جستجو به دنبال آن‌ها می‌گردند. البته بهتر است خیلی درگیر رقابت با سایر سایت‌ها نشوید.
  •  پس از یافتن نیاز بازار، به سایت کسب‌وکارهایی که سعی در رفع آن نیاز دارند مراجعه کنید و رقبای احتمالی خود را بررسی کنید.
  •  اکنون می‌توانید با استفاده از یافته‌های خود، محصول یا خدماتی را برای بازار بالقوه طراحی کنید و مطمئن باشید این کار به‌صرفه‌تر از رقابت در بازار اشباع و تلاش برای گرفتن سهم بازار است.

گام دوم: رونوشتی از محصول خود بنویسید که افراد را ترغیب به خرید آن کند

رونوشتی از محصول خود ارائه دهید که مشتریان احتمالی شما را از لحظه ورود به وب‌سایت تا لحظه خرید هدایت کند و آن‌ها را ترغیب کند محصول شما را خریداری کنند. برای این‌ کار:
  •  با یک عنوان جذاب توجه افراد را جلب کنید.
  •  نیازی که قصد دارید با کسب‌وکارتان آن را رفع کنید، برای مخاطبین خود شرح دهید.
  •  با معرفی خود به عنوان ارائه‌دهنده راهکاری برای رفع این نیاز، برای برند‌تان اعتبار ایجاد کنید.
  •  نظرات افرادی که از محصول شما استفاده کرده‌اند را اضافه کنید تا افراد بینش درستی از محصول شما به دست آورند.
  •  درباره محصول و مزایای استفاده از آن برای کاربر صحبت کنید.
  •  قیمت محصول را بنویسید.
  •  کیفیت محصول خود را تضمین کنید.
  •  در رابطه با محصول خود احساس فوریت ایجاد کنید.
در سراسر رونوشت محصول، باید بر این نکته تمرکز کنید که چگونه محصول یا خدمات شما به طور منحصر به فردی قادر به حل مشکلات مردم یا بهبود زندگی آن‌هاست. خود را در جایگاه مشتری قرار دهید و از خود بپرسید این محصول یا خدمت چه سودی برای من دارد؟

گام سوم: در طراحی و ساخت وب‌سایت خود دقت کنید

هنگامی که بازار و محصول خود را مشخص و روند فروش خود را آغاز کردید، نوبت به طراحی وب‌سایت کسب‌وکار نوپای شما می‌رسد. به یاد داشته باشید که هر چه وب‌سایت شما ساده‌تر و کار با آن راحت‌تر باشد، بهتر است. برای جلب نظر یک مشتری، کمتر از پنج ثانیه فرصت دارید؛ پس آن را از دست ندهید. چند نکته مهم که در طراحی وب‌سایت باید بخاطر بسپارید:
  •  روند کار با وب‌سایت خود را واضح و ساده و در تمامی صفحات یکسان نگه دارید.
  •  فقط در صورتی از گرافیک، صدا یا تصویر در وب‌سایت استفاده کنید که باعث بهتر رساندن پیام شما شود.
  •  گزینه‌ای را در اختیار مشتریان خود قرار دهید که بتوانند با وارد کردن ایمیل خود در جریان اطلاعات جدید برند شما قرار بگیرند.
  •  روند خرید را آسان کنید. تعداد کلیک‌های فراوان برای خرید یک محصول تنها مشتری را خسته می‌کند.
  •  وب‌سایت شما ویترین فروشگاه آنلاین شماست؛ بنابراین وب‌سایت خود را باب طبع مشتری طراحی کنید.

گام چهارم: نقش موتورهای جستجو را در جذب مشتری دست کم نگیرید

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای جذب بازدیدکننده، نمایش تبلیغات کلیکی است که تنها با یک کلیک مشتریان بالقوه را به وب‌سایت شما راهنمایی می‌کند. این روش دو مزیت نسبت به انتظار برای جذب مشتری به صورت ارگانیک دارد. یک اینکه، تبلیغات کلیکی بلافاصله در صفحات جستجو نشان داده می‌شوند و دوم اینکه، این نوع تبلیغ به شما امکان می‌دهد کلمات کلیدی مختلف و همچنین عناوین، قیمت‌ها و استراتژ‌ی‌های فروش خود را آزمایش کنید. با بهره‌مندی از این نوع تبلیغ نه تنها به بازدید فوری دست پیدا می‌کنید‌؛ بلکه می‌توانید بهترین کلمات کلیدی با بالاترین بازده را پیدا کنید. سپس می‌توانید از این کلمات کلیدی در وب‌سایت خود استفاده کنید تا به رتبه‌بندی بالاتری در نتایج موتورهای جستجو برسید.

گام پنجم: اعتبار تخصصی برای خود ایجاد کنید

مردم از اینترنت برای دست‌یابی به اطلاعات استفاده می‌کنند. اطلاعات محصول خود را به صورت رایگان در اختیار سایت‌های دیگر قرار دهید و اینگونه به بازدید و رتبه‌بندی وب‌سایت خود کمک کنید. راز موفقیت این است که همیشه با هر اطلاعات جزئی یک پیوند برای سایت خود قرار دهید.
  •  مقالات، فیلم‌ها یا هر محتوای دیگری که می‌تواند برای مخاطبان شما مفید باشد را تولید و به صورت رایگان از طریق وب‌سایت یا رسانه‌های اجتماعی در دسترس آن‌ها قرار دهید.
  •  گزینه‌ای برای اشتراک‌گذاری مطلب در وب‌سایت خود ایجاد کنید.
  •  در تالارهای گفتگوی صنعتی که در آن قصد فعالیت دارید و شبکه‌های اجتماعی که بازار هدف شما از آن‌ها بازدید می‌کنند، فعال باشید.
این کارها باعث می‌شود شما بازدیدکنندگان جدیدی پیدا کنید که احتمالا نسبت به محصول شما علاقه نشان می‌دهند.

گام ششم: از قدرت بازاریابی از طریق ایمیل غافل نشوید و بازدیدکنندگان پلتفرم خود را به خریدار تبدیل کنید

شما با ارائه امکان دریافت اشتراک ایمیلی به مخاطبین خود، نه تنها آن‌ها را در جریان آخرین اخبار برند خود قرار می‌دهید؛ بلکه یک شبکه قوی از ارتباطات را با مشتریان خود ایجاد می‌کنید. با این کار می‌توانید موثرتر از سایر روش‌ها بازاریابی کنید و به راحتی بازخورد بگیرید. همچنین ایجاد چنین ارتباطی با مشتریان، احتمال خریدهای بعدی را افزایش می‌دهد.

گام هفتم: درآمد خود را از طریق حفظ مشتریان سابق در کنار جذب مشتریان جدید، افزایش دهید

یکی از مهم‌ترین استراتژی‌های بازاریابی اینترنتی، افزایش تعداد مشتریان وفادار است. حداقل ۳۶ درصد از افرادی که یک بار از شما خرید کرده‌اند، اگر ارتباط خود را با آن‌ها حفظ کنید، دوباره از شما خرید خواهند کرد. همیشه اولین فروش به یک مشتری، سخت‌ترین فروش است. بنابراین اعتماد مشتریان خود را جلب و آن‌ها را به مشتریان وفادار تبدیل کنید تا درآمدتان افزایش یابد. برای این کار می‌توانید:
  •  پس از فروش محصول، محصولاتی مشابه یا تکمیل‌کننده خرید اولیه مشتریان را از طریق روش‌های ارتباطی مانند اشتراک ایمیلی به آن‌ها پیشنهاد دهید.
  •  به ازای هر بار خرید، درصد تخفیفی را برای خرید بعدی آن‌ها در نظر بگیرید تا احتمال خریدهای بعدی را افزایش دهید.

گام هشتم: ثابت قدم باشید

همان‌طور که شروع یک کسب‌وکار آنلاین می‌تواند آسان باشد، ترک آن نیز بسیار آسان است. از آن‌جایی که این کسب‌وکارها برای شروع سرمایه خیلی زیادی نمی‌خواهند، رها کردن همه چیز می‌تواند وسوسه‌انگیز باشد؛ آن‌هم وقتی نتایج مثبت فوری به دست نمی‌آورید. هیچ موفقیت بزرگی یک شبه اتفاق نمی‌افتد. ساختن یک برند قابل اطمینان و جذب افراد به وب‌سایت شما به زمان نیاز دارد؛ بنابراین باید صبور باشید و مراحل درست را دنبال کنید. نکات گفته شده در این مطلب، روش‌های راه‌اندازی و رشد یک تجارت آنلاین موفق هستند. اگر در فکر راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین خود هستید، می‌توانید با اجرای این اصول و توصیه‌ها، موفقیت خود را تضمین کنید. اگر کسب‌و‌کار خود را شروع کرده‌اید اما می‌خواهید به رشد آن سرعت ببخشید، یک بررسی سریع انجام دهید و ببینید آیا مرحله‌ای از لیست وجود دارد که آن را جا انداخته باشید؟ در نهایت به یاد داشته باشید که هیچ نتیجه‌ درستی با پیروی از اصول اشتباه، حاصل نمی‌شود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مطالب مرتبط

ترسیم ستاره قطبی

سه گام حیاتی قبل از اجرای استراتژی روابط عمومی

برای اینکه به چیزهای خوب در کسب و کارتان برسید، نیازی نیست که یک شرکت بسیار شیک (شما بخوانید گران‌قیمت) داشته باشید. بهترین استراتژی‌ها درون سازمان اتفاق می‌افتند و آغاز...
بیشتر بخوانید
هیچ کس درباره مشکلات کارآفرینان صحبت نمی‌کند

۶ نکته درباره سختی‌های مدیرعامل بودن

راشل گرینبرگ مشاور سرمایه‌گذاری در بانک سرمایه‌گذاری وال استریت   یک ‌بار وقتی در کوچه‌ای یکی از شرکای تجاری‌ام داشت به من نزدیک می‌شد، خم شده و پشت شمشادها پنهان...
بیشتر بخوانید
مدیریت کارکنان در سال 2023

۹ الگویی که شیوه کارها را تعیین خواهد کرد

در سال ۲۰۲۲، رهبران کسب‌وکارها با محیطی مواجه شدند که روز‌به‌روز غیر قابل ‌پیش‌بینی‌تر بود؛ سیاست‌های بازگشت به محیط کار از سر گرفته می‌شد، کارمندان بیشتری ترک کار می‌کردند و...
بیشتر بخوانید
انتخاب سخت راهبر هیات‌مدیره

۸ سوال مهم برای انتخاب رئیس هیات‌مدیره

امروزه هیات‌مدیره شرکت‌ها تحت بررسی‌های دقیق و موشکافانه‌ای قرار می‌گیرند. آنها باید در یک محیط سیاسی-اجتماعی بسیار حساس، پاسخگوی سهام‌داران فعال، کارمندان دغدغه‌مند، اعضای جامعه و دیگران باشند. همچنین باید...
بیشتر بخوانید
×
واتساپ
تلگرام
ارتباط با کارشناسان