همیشه برای پیشرفت آماده باشید

۵/۵ - (۱ امتیاز)

بهترین مدیران به‌ این مشهور هستند که دانش‌پژوهان خوبی هستند. هر کسی که خود را برای پیشرفت حرفه‌ای خویش آماده کند، موفق خواهد شد.

اگر به‌دنبال پیشرفت حرفه‌ای هستید، یک قدم از دیگران جلوترید. در اینجا خواهیم گفت که چرا رشد حرفه‌ای اهمیت دارد و برای پیشرفت از چه فرصت‌هایی می‌توانید بهره ببرید.

چرا رشد حرفه‌ای اهمیت دارد؟

کارآفرینی می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. حتی با اینکه مردم کارآفرینان را افرادی باهوش در نظر می‌گیرند، اما هنوز هم حوزه‌هایی وجود دارد که کارآفرینان نیز درست مانند کارمندان باید در آنها پیشرفت کنند.

بازخورد و ساختار، موقعیت‌های فوق‌العاده‌ای برای یادگیری مهارت‌های سازگاری هستند، اما بعضی از کارآفرینان هرگز ویژگی‌هایی را که باید تقویت کنند، تشخیص نمی‌دهند.

رشد حرفه‌ای بسیار حیاتی است، زیرا بدون آن توسعه کسب‌وکار دشوار خواهد بود. بر اساس مقاله‌ای در مجله بررسی کسب‌وکارهای هاروارد؛ «سازگاری مزیت رقابتی جدید است.» بسیاری از شرکت‌ها با سرعتی سه‌برابر بیشتر از شرکت‌های دیگر در گذشته، در حال رشد و توسعه هستند؛ چراکه ذهنیت توسعه دارند.

فرصت‌هایی برای رشد کارآفرینان

برای اینکه در کسب‌وکارتان موفق بمانید، باید تغییر را با آغوش باز بپذیرید. در غیاب برنامه‌ای برای توسعه شرکت، کارآفرینان چگونه می‌توانند پذیرا باشند؟ با تمرکز بر فرصت‌های رشد که در ادامه به آنها می‌پردازیم، کار را آغاز کنید.

 

۱. نگرش یادگیری‌محور داشته باشید‌

تمایل به یادگیری یکی از مهارت‌های حیاتی در زندگی و کارآفرینی است. مطالعات نشان می‌دهند که در مقایسه با افرادی که ذهنیت متعصبانه دارند، افرادی که نگرش یادگیری را در پیش می‌گیرند، دستاوردهای بیشتری دارند. میل به یادگیری در موفقیت کسب‌وکار بسیار حیاتی است.

در این صورت، شکست هم باید به‌عنوان فرصتی در نظر گرفته شود که می‌توان در آن مهارت‌های جدید آموخت. این توانایی‌ها برای گسترش دانش و درک نحوه عملکرد کسب‌وکار ضروری هستند.

برای اینکه پابه‌پای تغییرات پیش بروید، به‌صورت منظم زمانی را به یادگیری مهارت‌های جدید اختصاص دهید.

 

۲. استراتژی کسب‌وکار را بیاموزید

کارآفرینان در کنار اتخاذ نگرش یادگیری، باید یک استراتژی کسب‌وکار نیز ایجاد کنند. کارآفرینان موفق شرکت‌های بسیار موفقی می‌سازند، چون مجموعه مهارت‌های زیادی دارند، اما آنها باید روی آینده هم تمرکز داشته باشند.

داشتن یک ذهنیت یادگیری‌محور اغلب به ایجاد مهارتی برای یادگیری استراتژی کسب‌وکار منجر می‌شود، اما هنگام استفاده از مهارت‌های سازگارپذیر و منطقی، می‌توان به ساختار و رشد نیز دست پیدا کرد.

کارآفرینان برای حفظ موفقیت خود باید یک استراتژی یکپارچه داشته باشند تا بتوانند رشد کنند.

 

۳. چشم‌انداز خود را گسترش دهید

بعضی از کارآفرینان ناخواسته درگیر این موضوع می‌شوند که دیگران چگونه به موفقیت دست پیدا کرده‌اند. آنها به این دقت می‌کنند که دیگران چگونه برند خود را ساخته‌اند و چشم‌انداز خود را فراموش می‌کنند. برخی از آنها نیز بیش ‌از حد روی مربیان و سخنرانان انگیزشی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

آنها اغلب تلاش می‌کنند که دنباله‌رو باشند تا به موفقیت دست یابند، اما کارآفرینان باید دریابند که می‌توانند استراتژی‌های خود را داشته باشند و با آن سازگار شوند و سپس در مسیر خود رو به جلو حرکت کنند.

نکته کلیدی این است که باید از هر کسی که ملاقات می‌کنید، چیزی یاد بگیرید و تلاش‌تان بر این باشد که بهترین خودتان باشید.

 

۴. از شبکه ارتباطات حرفه‌ای خود استفاده کنید

بر دریافت مشاوره عملی از متخصصان شبکه ارتباطات خودتان متمرکز شوید. این کار این امکان را به شما می‌دهد که استراتژی‌های خود را به اقدامات عملی تبدیل کنید.

چند روش برای استفاده از این شبکه‌های ارتباطی می‌تواند برنامه‌های مشاوره، دورهمی‌های دوستانه یا گروه‌های حرفه‌ای باشد.

شاید صحبت‌کردن با یک نفر به مدت چند ساعت از شرکت‌کردن در یک کلاس یک‌ماهه، مفیدتر باشد. در کل، مقصود این است که وقتی با کسی صحبت می‌کنید، هدف واضحی در ذهن داشته باشید.

 

۵. روی آموزش سرمایه‌گذاری کنید

یک کارآفرین موفق برخی از مهارت‌های خود را از طریق توانایی‌های طبیعی خود حفظ می‌کند. از سوی دیگر، آنها این مهارت‌ها را از طریق آموزش و تحصیل در کسب‌وکار و مدیریت به دست می‌آورند.

مسیر معمولی که کارآفرینان طی می‌کنند، اخذ مدرک کارشناسی ارشد در مدیریت بازرگانی (MBA) است. این مسیر می‌تواند شامل طیف گسترده‌ای از دوره‌های آموزشی نیز باشد؛ از حسابداری گرفته تا ارتباطات و موارد دیگر. در حالی‌ که دوره‌های MBA دانشجویان را برای فعالیت در بخش مالی آماده می‌کنند، برای به دست ‌آوردن موقعیت‌های شغلی مدیریتی، استارتاپ‌ها و بنیادها نیز آمادگی لازم را به آنها می‌دهند.

فرصت‌های دیگری که کارآفرینان باید در نظر بگیرند، دوره‌های آنلاین است. این دوره‌های آموزشی با موضوعات مختلف؛ از توسعه کسب‌وکار گرفته تا تهیه پادکست، در دسترس کارآفرینان هستند.

آیا شرایط لازم برای تبدیل‌شدن به یک کارآفرین موفق را دارید؟ حتی کسب‌وکارهایی که ایده‌های نوآورانه و ساختاری یکپارچه دارند نیز ممکن است به‌دلیل رقابت سخت و فشارهای بازار شکست بخورند. اما کارآفرینان موفق می‌دانند چگونه ریسک کنند و اجازه ندهند این عوامل آنها را از راه‌اندازی یک کسب‌وکار منصرف کنند.

 

۶. به‌دنبال مشاور و مربی باشید

داشتن منابع و ابزار لازم در کنار دانش، بسیار ارزشمند است. با این حال، زمانی که می‌خواهید ایده‌های جدیدی خلق کنید، هیچ‌چیز مثل دانستن چشم‌اندازهای یک شخص دیگر نیست.

کارآفرینان باید مشاوری خارج از کسب‌وکار خود پیدا کنند که به او اعتماد داشته باشند.

روش دیگر یافتن مشاوران بالقوه، تشکیل گروهی از مدیران و اجرای مشاوره نظارتی است. می‌توانید با گنجاندن برنامه‌های مشاوره در سازمان‌تان از این تاکتیک بهره ببرید تا تیم‌تان کار را آغاز کند.

در هر صورت، در انتخاب مشاور دقت کنید. مشاوران می‌توانند کاردان باشند و به شما اعتبار، ایده و چشم‌اندازهای جدید ببخشند. شاید مشاور همان چیزی باشد که برای تقویت اعتمادبه‌نفس و کسب‌وکارتان به آن نیاز دارید.

 

۷. بازخورد بخواهید

بازخورد خواستن برای برخی کارآفرینان چالش‌برانگیز است. بسیاری از آنها فقط می‌خواهند نظرات مثبت سایر اعضای تیم‌شان را بشنوند. البته، می‌توان گفت که همه ما به‌نوعی چنین هستیم.

اما اگر می‌خواهید یک رئیس واقعی باشید، باید احساسات و بینش‌های کارمندان‌تان را درک کنید. حال سوالی که به ذهن خطور می‌کند این است که چگونه باید از آنها بازخورد بگیرید؟

یکی از رویکردهایی که می‌توانید از آن بهره ببرید، سیاست درهای باز است. از کارمندان‌تان بخواهید هر وقت که نیاز دارند به شما بازخورد ارائه دهند (درهای اتاق شما به روی آنها باز است). فقط مطمئن شوید که آمادگی پذیرش بازخوردها را دارید. در عوض، می‌توانید بابت بینش‌ها و پیشنهادهایشان از آنها تشکر کنید.

شاید مدتی طول بکشد تا آنها شروع به حرف‌زدن کنند؛ بنابراین به‌کرات از آنها بازخورد بخواهید. این درخواست پیوسته اهمیت دارد، زیرا از این طریق می‌توانید حمایت خود را نشان دهید و رهبری باشید که آنها به او اهمیت می‌دهند.

 

۸. به‌طور منظم مطالعه کنید

مطالعه روشی فوق‌العاده برای مالکان کسب‌و‌کار است تا بتوانند روی خودشان سرمایه‌گذاری کنند. این کار فرصتی برای شما فراهم می‌کند تا اشتباهات خود را جبران کرده و در تله‌های کسب‌وکار گرفتار نشوید. مطالعه مزیت ایجاد اعتمادبه‌نفس و گسترش چشم‌اندازها را برای مدیران فراهم می‌کند.

کارآفرینان می‌توانند به‌دنبال مقاله‌های مرتبط، رویدادهای جاری و عناوین تاریخی در زمینه حرفه خودشان باشند. بهترین کتاب‌ها، کتاب‌هایی هستند که به دست رهبرانی نوشته شده‌اند که موفقیت‌ها و شکست‌های فراوانی را تجربه کرده‌اند.

مطالعه همچنین خلاقیت شما را افزایش می‌دهد. این کار باعث کاهش استرس و تشدید عملکرد حافظه شده و به تفکر نوآورانه حقیقی منجر می‌شود.

اگر زمانی برای مطالعه ندارید، کتاب‌های صوتی گزینه فوق‌العاده دیگری برای توسعه حرفه‌ای هستند.

 

۹. دانش خود را به دیگران منتقل کنید

آموزش آنچه می‌دانید به دیگران، به شما کمک می‌کند که کارآفرین بهتری باشید. زمانی که به دیگران آموزش می‌دهید، خودتان را در معرض دیدگاه‌ها و احتمالات جدید قرار می‌دهید. این نوع از مشغولیت به درک بیشتر شما از دنیای کسب‌وکار منجر می‌شود.

زمانی که کارآفرینان دانش خود را در دسترس دیگران قرار می‌دهند، چیزهای جدیدی یاد می‌گیرند. گذشته از آنچه در حال حاضر می‌دانید، گاهی ‌اوقات یاد دادن یک چیز به دیگران موجب می‌شود شما مطالب بیشتری بیاموزید.

زمانی که دانش و خرد خود را با دیگران در میان می‌گذارید، دو عامل وارد عمل می‌شوند؛ اولی این است که مهارت‌های خود را به یاد می‌آورید و می‌توانید آنها را بهتر حفظ کنید. دوم اینکه آموزش یک مطلب به دیگری به شما کمک می‌کند چیزهای بیشتر و مفصل‌تری در مورد آن موضوع یاد بگیرید. به‌طور کلی، درمی‌یابید که در کسب‌وکارتان چه چیزی را از قلم انداخته‌اید.

 

۱۰. خودآگاه شوید

برای کسانی که می‌خواهند رهبران تاثیرگذاری باشند، خودآگاهی از اهمیت بالایی برخوردار است. کارآفرینان باید هنگام کارهای روزانه به اعمال خود دقت کنند. خوب است زمانی را به تفکر اختصاص دهید و ببینید چه مواردی را می‌توان بهبود بخشید.

زمانی که صحبت از خودآگاهی به میان می‌آید، کارآفرینان باید ببینند که انگیزه‌شان چیست. آنها باید بدانند نقاط قوت‌شان کجاست و از آنها بهره ببرند.

یک رهبر موفق باید به نقاط ضعف خود نیز بپردازد تا بتواند زودتر پیشرفت کند. اگر اختصاص‌دادن زمان به این حسابرسی‌های شخصی برایتان ممکن نیست، سعی کنید آن را در برنامه بازبینی‌ و روند گزارش‌های ماهانه‌تان بگنجانید. از اعضای تیم‌تان بازخورد بخواهید و ببینید چرا به برخی امور دست یافته و به برخی دست نیافته‌اید. انجام این کار به اعضای دیگر تیم نشان می‌دهد که بازبینی فرایندها چقدر برای شما اهمیت دارد و همچنین شناسایی فرصت‌ها و اشکالات غیرمنتظره را بسیار راحت‌تر می‌کند.

 

فرایند رشد و توسعه ادامه دارد

زمانی که پای توسعه حرفه‌ای در میان باشد، فرصت‌های زیادی وجود خواهد داشت که منتظر هستند تا شما آنها را کشف کنید. دنیای کسب‌‌وکار، پویا و سریع است، اما نباید اجازه دهید روند رشد شما به‌عنوان یک رهبر را متوقف کند. اگر یاد بگیرید که چگونه سازگار شوید، موفقیت به شکل آسان‌تری نصیب شما می‌شود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مطالب مرتبط

ترسیم ستاره قطبی

سه گام حیاتی قبل از اجرای استراتژی روابط عمومی

برای اینکه به چیزهای خوب در کسب و کارتان برسید، نیازی نیست که یک شرکت بسیار شیک (شما بخوانید گران‌قیمت) داشته باشید. بهترین استراتژی‌ها درون سازمان اتفاق می‌افتند و آغاز...
بیشتر بخوانید
هیچ کس درباره مشکلات کارآفرینان صحبت نمی‌کند

۶ نکته درباره سختی‌های مدیرعامل بودن

راشل گرینبرگ مشاور سرمایه‌گذاری در بانک سرمایه‌گذاری وال استریت   یک ‌بار وقتی در کوچه‌ای یکی از شرکای تجاری‌ام داشت به من نزدیک می‌شد، خم شده و پشت شمشادها پنهان...
بیشتر بخوانید
مدیریت کارکنان در سال 2023

۹ الگویی که شیوه کارها را تعیین خواهد کرد

در سال ۲۰۲۲، رهبران کسب‌وکارها با محیطی مواجه شدند که روز‌به‌روز غیر قابل ‌پیش‌بینی‌تر بود؛ سیاست‌های بازگشت به محیط کار از سر گرفته می‌شد، کارمندان بیشتری ترک کار می‌کردند و...
بیشتر بخوانید
انتخاب سخت راهبر هیات‌مدیره

۸ سوال مهم برای انتخاب رئیس هیات‌مدیره

امروزه هیات‌مدیره شرکت‌ها تحت بررسی‌های دقیق و موشکافانه‌ای قرار می‌گیرند. آنها باید در یک محیط سیاسی-اجتماعی بسیار حساس، پاسخگوی سهام‌داران فعال، کارمندان دغدغه‌مند، اعضای جامعه و دیگران باشند. همچنین باید...
بیشتر بخوانید
×
واتساپ
تلگرام
ارتباط با کارشناسان